Open main menu

Changes

Inventar

343 bytes added, 1 year ago
shtova informacion rreth perdorimit te materialeve ne hackerspace
Në ndërlidhjen e mëposhtme mund të gjeni link për materialet që na duhen në hackerspace:
* [[Materiale që nevojiten për hackerspace]]
Për të bërë donacione materiale të ndryshme bazuar në listë mund të shkruash në [https://forum.openlabs.cc forum.openlabs.cc] ose . == Përdorimi i materialeve na shkruash hackerspace ==Përdorimi i materialeve [[kanalin tonë haackerspace lejohet nga të gjithë vizitorët e hackerspace mjafton që hackerspace të hetë hapur dhe të ketë të paktën një anëtar prezent IRC]]hackerspace. Për arsye logjistike dhe pamundësisë për të ndjekur statusin e pajisjeve NUK lejohet përdorimi i materialeve të hackerspace jashtë ambienteve.
Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.
794

edits