Changes

Jump to navigation Jump to search

Adresa e hackerspace

10 bytes added, 1 year ago
m
no edit summary
Shpeshherë ka njerëz që vijnë për herë të parë në hackerspace dhe e kanë të vështirë të gjejnë ambientin. Më poshtë do gjeni udhëzime dhe mjete ndihmëse që do ju ndihmojnë. adresa zyrtare e Open Labs është: '''Rruga Pjetër Budi, pallati 87, K.P 1010, Tiranë, Shqipëri'''.
'''=Adresa në OpenStreetMap'''=
https://osm.org/go/xexSkuQwK?m=
'''=Adresa në aplikacionin Maps.me:'''=
http://ge0.me/8ytyhYdhqG/Open_Labs_Hackerspace
'''=Adresa në aplikacionin OsmAnd'''=(do plotësohet së shpejti)
=Adresa në Google Maps=
(do plotësohet së shpejti)
'''Adresa në Google Maps'''
Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps ja ndërlidhja: https://goo.gl/maps/rUTrspKxhyw
800

edits

Navigation menu