Open main menu

Changes

Adresa e hackerspace

No change in size, 1 year ago
m
no edit summary
Shpeshherë ka njerëz që vijnë për herë të parë në hackerspace dhe e kanë të vështirë të gjejnë ambientin. Më poshtë do gjeni udhëzime dhe mjete ndihmëse që do ju ndihmojnë. adresa zyrtare e Open Labs është: '''Rruga Pjetër Budi, pallati 87, K.O P 1000, Tiranë, Shqipëri'''.
'''Adresa në OpenStreetMap'''
800

edits