Difference between revisions of "Donacione"

Updated the list of our supporters
m (permiresova informacionin.)
(Updated the list of our supporters)
Line 25: Line 25:
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.


*Redian Ibra
*John Sturdy
*John Sturdy
*Alban Xhafellari
*Alban Xhaferllari
*Arjen Kamphuis
*Justin W. Flory
*Justin W. Flory
*Flakerim Ismani
*Ethan Nelson
*Lars Haefner
*Phil Shapiro
*Phil Shapiro
*Jonathan Beliën
*Jonathan Beliën
Line 36: Line 35:
*Chris
*Chris
*Gjergji Kokushta
*Gjergji Kokushta
*Arjen Kamphuis
*Riccardo Iaconelli
*Redon Skikuli
*Passman
*Ura Design
*Ura Design
*oseferi


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->