Difference between revisions of "Migrimi i të dhënave të Bashkisë së Tiranës në OpenStreetMap"

m
Shtova link.
m (Shtova link.)
Line 23: Line 23:
2. JOSM
2. JOSM
''Imagery Preferences''' <br />
''Imagery Preferences''' <br />
Zgjedhim shtresën ''Municipality of Tirana (Open Labs Geoportal)
Zgjedhim shtresën ''Municipality of Tirana (Open Labs Geoportal)''


Instruksione të tjera mund të gjenden dhe në repon në github të gjeoportalit në skedarin ''Readme'' [https://github.com/OpenLabsHackerspace/openlabs-geoportal këtu].
Instruksione të tjera mund të gjenden dhe në repon në github të gjeoportalit në skedarin ''Readme'' [https://github.com/OpenLabsHackerspace/openlabs-geoportal këtu].
Line 38: Line 38:
* CIO.al http://cio.pcworld.al/prezantohet-portali-gjeografik-tiranes-te-dhena-te-hapura/
* CIO.al http://cio.pcworld.al/prezantohet-portali-gjeografik-tiranes-te-dhena-te-hapura/
* PC World AL: http://pcworld.al/prezantohet-portali-gjeografik-tiranes-te-dhena-te-hapura/
* PC World AL: http://pcworld.al/prezantohet-portali-gjeografik-tiranes-te-dhena-te-hapura/
* Postim në maling list të OpenStreetMap: https://lists.openstreetmap.org/pipermail/talk/2018-February/080231.html
* www.tirana.al: së shpejti;
* www.tirana.al: së shpejti;
* Joinup Europe: së shpejti;
* Joinup Europe: së shpejti;
All, Bureaucrats, Administrators, translator
793

edits