Difference between revisions of "Organizim Aktivitetesh"

→‎Wiki: Typo (ngeli - ngelë)
m
(→‎Wiki: Typo (ngeli - ngelë))
Tags: Mobile edit Mobile web edit
 
Line 8: Line 8:
== Wiki ==
== Wiki ==


Tani që more dritë të gjelbërt mund të ndyejmë duart. Fillo duke krijuar një faqe në Wiki për aktivitetin duke respektuar shabllonat dhe [[Writing Style Guide|shkrimin e titujve]]. ''Nuk ka nëvojë të jetë perfekte''! Shto informacionet bazike. Idealisht detaje të tjera duhen shtuar nga anëtarë të tjerë që mos të të ngeli e gjithë puna ty. Pasi ta kesh krijuar faqen, shto aktivitetin tek [[Aktivitete|lista e aktiviteteve]], së bashku me një ndërlidhje me faqen e aktivitetit.
Tani që more dritë të gjelbërt mund të ndyejmë duart. Fillo duke krijuar një faqe në Wiki për aktivitetin duke respektuar shabllonat dhe [[Writing Style Guide|shkrimin e titujve]]. ''Nuk ka nëvojë të jetë perfekte''! Shto informacionet bazike. Idealisht detaje të tjera duhen shtuar nga anëtarë të tjerë që mos të të ngelë e gjithë puna ty. Pasi ta kesh krijuar faqen, shto aktivitetin tek [[Aktivitete|lista e aktiviteteve]], së bashku me një ndërlidhje me faqen e aktivitetit.


== Facebook ==
== Facebook ==


Tani të duhet një imazh për aktivitetin në Facebook. Ndiq hapat në [[Materiale Mediatike|guidën për krijimin e imazheve]] për ta përgatitur. Nëse të duhet ndihmë, shkruaj në forum. Anëtarët kanë të gjithë akses në faqen e Facebook të Open Labs. Krijo një '''Event''' të ri në Facebook me të njëjtin titull, përshkrim dhe orar si në faqen e Wiki që krijove në hapin e mëparshëm. Shto gjithashtu dhe imazhin që sapo krijove. Bac u kry! Tani fto miqtë e tu nëse dëshiron.
Tani të duhet një imazh për aktivitetin në Facebook. Ndiq hapat në [[Materiale Mediatike|guidën për krijimin e imazheve]] për ta përgatitur. Nëse të duhet ndihmë, shkruaj në forum. Anëtarët kanë të gjithë akses në faqen e Facebook të Open Labs. Krijo një '''Event''' të ri në Facebook me të njëjtin titull, përshkrim dhe orar si në faqen e Wiki që krijove në hapin e mëparshëm. Shto gjithashtu dhe imazhin që sapo krijove. Bac u kry! Tani fto miqtë e tu nëse dëshiron.
44

edits