Difference between revisions of "Kreu"

385 bytes removed ,  4 years ago
Zhbëje versionin 3055 i bërë nga Boris (ligjëratë)
(Prepared the page for translation)
(Zhbëje versionin 3055 i bërë nga Boris (ligjëratë))
Line 1: Line 1:
<languages/>
<languages />
<translate>
<translate>
<languages />
<!--T:9-->
<!--T:9-->
</translate>
{{Kreu
{{Kreu
|main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
|main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
Line 10: Line 8:


<!--T:10-->
<!--T:10-->
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-content= <gallery mode="packed-hover">Image:OpenLabsOSM.jpg|''[http://osm.org/go/xexSks6Si Shikoje në OpenStreetMap]''</gallery>
|main-box1-content= <gallery mode="packed-hover">Image:OpenLabsOSM.jpg|''[http://osm.org/go/xexSks6Si Shikoje në OpenStreetMap]''</gallery>
Line 28: Line 26:
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
|s1-box2-content=Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
* [[Special:MyLanguage/Rreth Nesh | Rreth Nesh]]
* [[Rreth Nesh | Rreth Nesh]]
**[[Special:MyLanguage/Pyetje të bëra shpesh | Pyetje të bëra shpesh]]
**[[Pyetje të bëra shpesh | Pyetje të bëra shpesh]]
**[[Special:MyLanguage/Manifesto | Manifesto]]
**[[Manifesto | Manifesto]]
**[[Special:MyLanguage/Kodi i mirësjelljes | Kodi i mirësjelljes]]
**[[Kodi i mirësjelljes | Kodi i mirësjelljes]]
**[[Special:MyLanguage/Politika e privatësisë | Politika e privatësisë]]
**[[Politika e privatësisë | Politika e privatësisë]]
**[[Special:MyLanguage/Komunikimi | Komunikimi]]
**[[Komunikimi | Komunikimi]]
** [https://openlabs.cc/anetaresohu/ Antarësohu]
** [https://openlabs.cc/anetaresohu/ Antarësohu]
* [[Special:MyLanguage/Projekte| Zbulo projektet tona]]
* [[Projekte| Zbulo projektet tona]]
* [[Special:MyLanguage/Pastrimi | Pastrimi]]
* [[Pastrimi | Pastrimi]]
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
Line 45: Line 43:


<!--T:13-->
<!--T:13-->
|main-box4-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:MozillaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Mozilla|Mozilla]]''</gallery></center>
|main-box4-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:MozillaLogo.png|''[[Mozilla]]''</gallery></center>


<!--T:14-->
<!--T:14-->
|main-box5-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:30%;">Image:WikipediaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Wikipedia|Wikipedia]]''</gallery></center>
|main-box5-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:30%;">Image:WikipediaLogo.png|''[[Wikipedia]]''</gallery></center>


<!--T:15-->
<!--T:15-->
|main-box6-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:FedoraLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Fedora|Fedora]]''</gallery></center>
|main-box6-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:FedoraLogo.png|''[[Fedora]]''</gallery></center>


<!--T:16-->
<!--T:16-->
|main-box7-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:OpenStreetMapAlbaniaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/OpenStreetMap|OpenStreetMap]]''</gallery></center>
|main-box7-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:OpenStreetMapAlbaniaLogo.png|''[[OpenStreetMap]]''</gallery></center>


<!--T:17-->
<!--T:17-->
|main-box8-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:LibreOfficeLogo.png|''[[Special:MyLanguage/LibreOffice|LibreOffice]]''</gallery></center>
|main-box8-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:LibreOfficeLogo.png|''[[LibreOffice]]''</gallery></center>


<!--T:18-->
<!--T:18-->
|main-box9-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:50%;">Image:NextcloudLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Nextcloud|Nextcloud]]''</gallery></center>
|main-box9-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:50%;">Image:NextcloudLogo.png|''[[Nextcloud]]''</gallery></center>
<!--T:19-->
<!--T:19-->
}}
}}
<translate>


</translate>
</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
618

edits