Changes

Jump to navigation Jump to search

Cryptoparty Tirana 2017

113 bytes removed, 3 years ago
== Axhenda ==
{| class="wikitable sortable"| '''Ora''' ||''' Përshkrimi''' |-|| 09:30 - 10.00 regjistrim || Regjistrim (me username jo emrin e vërtetë);|-|| 10:00 - 10:15 hyrje nga organizatorët - || Hyrje – çfarë do bëjmë sot dhe , kush janë organizatorët jemi ne? (shqip Shqip dhe anglishtAnglisht);|-|| 10:15 - 11:15 || Siguria kibernetike, koncepte bazike, kërcënime dhe vegla që mund të përdoren nga të gjithë (anglisht);|-|| 11:15 - 12.30 || Diskutim i hapur dhe pyetje (shqip dhe anglisht);|-|| 12:30 - pushim 13.30|| Pushim për drekë;|-|| 13:30 - 16.30 fillimi i puntorisë (workshoop) në praktikë, mëso || Workshop: si të përdorësh përdorim shfletues (browser) në mënyrë sigurtësigurt, enkriptimin e dokumentave (file-encryption) enkriptimi i skedarëve dhe enkriptimin e postës elektronike (i email-encryption). Për pjesëmarrës përdoruesit me dije të avancuara eksperiencë do sjellin kompjuterin kanë sjellur laptopët e tyre me vete do mundësohet dhe instalimi sigurtë vetë: Instalimi i një distroje Linuxnë mënyrë të sigurt.|-|| 16:30 përmbledhje kud organizatorët || Përmbledhja, ju pyesin lutemi na thoni se si shkoi ju duk dhe se cfarë çfarë mund të bëhet bëjmë më mirë në Cryptoparty-n herës tjetër. Duartrokitje Duartrokitjet dhe lulet e vazhduar (standing ovation) dhe hedhje lulesh më se hedhura janë të mirëpritura.|}
 ==== Shënime ===
* Aktivitetet Cryptoparties nuk kanë karakter fitimprurës dhe nuk kanë kosto për pjesvmarrësit. Mbështetja financiare e Open Labs hackerspace ësthë më se e mirëpritur. Në qoftë se sillni ushqime dhe pije nga shtëpija juaj na ndihmoni të vazhdojmë organizimin e aktiviteteve të tilla në vijim.
* Kujdes: na vjen keq por Cryptoparty NUK është takim për të të rregulluar kompjuterin tënd Windows ose Mac PC-helpdes :)''

Navigation menu