Difference between revisions of "Pastrimi"

typo
(Imported from prnhs)
 
(typo)
Line 27: Line 27:


* Pastro tavolinat e punës së projekteve dhe mjeteve
* Pastro tavolinat e punës së projekteve dhe mjeteve
** Kthehe mjetet në vendet e tyre në rafte.
** Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.
</translate>
</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
618

edits