Difference between revisions of "Komunikimi"

m
no edit summary
(shtimi i grupeve ne Telegram)
m
Line 9: Line 9:


Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
                                 
 
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents                               
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
Line 16: Line 17:
* FOSSCamp Syros 2017 | https://t.me/fosscamp2017
* FOSSCamp Syros 2017 | https://t.me/fosscamp2017
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
</translate>
</translate>
107

edits