Difference between revisions of "Politika e privatësisë"

Marked this version for translation
(Krijoi faqen me "<languages/> <translate> Privatësia juaj është e rëndësisë kritike për ne. Ne kemi disa parime themelore: # Ne nuk kërkojmë të dhëna personale prej jush vetëm në qo...")
 
(Marked this version for translation)
 
Line 6: Line 6:
# Ne nuk ruajmë të dhëna personale në serverat tanë vetëm në qoftë se janë të nevojshme për vazhdimësinë e operimit të njërit prej shërbimeve tona.
# Ne nuk ruajmë të dhëna personale në serverat tanë vetëm në qoftë se janë të nevojshme për vazhdimësinë e operimit të njërit prej shërbimeve tona.
Kjo politikë privatësie është nën licensën Creative Commons ShareAlike e bazuar në atë të publikuar nga Automattic.com . Në qoftë se keni pyetje rreth fshirjes ose korrektimit të të dhënave tuaja personale nga faqja jonë ju lutemi na kontaktoni.
Kjo politikë privatësie është nën licensën Creative Commons ShareAlike e bazuar në atë të publikuar nga Automattic.com . Në qoftë se keni pyetje rreth fshirjes ose korrektimit të të dhënave tuaja personale nga faqja jonë ju lutemi na kontaktoni.
==Vizitorët e Faqes==
==Vizitorët e Faqes== <!--T:1-->
Si shumica e operatorëve të faqeve të internetit, Open Labs mbledh informacione jo të identifikueshme personale të llojit që shfletuesit e internetit dhe serverat zakonisht i bëjnë të disponueshme, si lloji i shfletuesit, preferencat e gjuhës, faqet referuese dhe datën dhe orën e kërkesës për vizitë nga çdo vizitor.
Si shumica e operatorëve të faqeve të internetit, Open Labs mbledh informacione jo të identifikueshme personale të llojit që shfletuesit e internetit dhe serverat zakonisht i bëjnë të disponueshme, si lloji i shfletuesit, preferencat e gjuhës, faqet referuese dhe datën dhe orën e kërkesës për vizitë nga çdo vizitor.
Qëllimi i Open Labs në mbledhjen e informacioneve personale jo të identifikueshme është për të kuptuar më mirë se si vizitorët e përdorin këtë faqe. Nga koha në kohë, Open Labs mund të lëshojë të dhëna personale jo të identifikueshme në grumbullime, si psh. duke publikuar një raport më trendet e përdorimit të faqes së saj.
Qëllimi i Open Labs në mbledhjen e informacioneve personale jo të identifikueshme është për të kuptuar më mirë se si vizitorët e përdorin këtë faqe. Nga koha në kohë, Open Labs mund të lëshojë të dhëna personale jo të identifikueshme në grumbullime, si psh. duke publikuar një raport më trendet e përdorimit të faqes së saj.
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
618

edits