Difference between revisions of "Kodi i mirësjelljes"

m
Admin zhvendosi faqen Kodi-i-miresjelljes tek Kodi i mirësjelljes: Drejtshkrim
(Krijoi faqen me "Të mësuarit, të lidhurit dhe të qënurit mendjehapur dhe i/e përshtatur ndaj ndryshimit, janë gjëra që do të ndikojnë thellësisht në punën tonë, jetët tona dhe sk...")
 
m (Admin zhvendosi faqen Kodi-i-miresjelljes tek Kodi i mirësjelljes: Drejtshkrim)
(No difference)
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
618

edits