Difference between revisions of "Kodi i mirësjelljes"

marked for translation
m (Admin zhvendosi faqen Kodi-i-miresjelljes tek Kodi i mirësjelljes: Drejtshkrim)
(marked for translation)
Line 1: Line 1:
<translate>
Të mësuarit, të lidhurit dhe të qënurit mendjehapur dhe i/e përshtatur ndaj ndryshimit, janë gjëra që do të ndikojnë thellësisht në punën tonë, jetët tona dhe skenën e njohurisë së hapur, ndërkohë që shikojmë drejt së ardhmes. Kështu, le ta bëjmë të gjithë këtë!
Të mësuarit, të lidhurit dhe të qënurit mendjehapur dhe i/e përshtatur ndaj ndryshimit, janë gjëra që do të ndikojnë thellësisht në punën tonë, jetët tona dhe skenën e njohurisë së hapur, ndërkohë që shikojmë drejt së ardhmes. Kështu, le ta bëjmë të gjithë këtë!


Line 40: Line 41:


Pjesëmarrësit të cilëve do t’u kërkohet të ndalojnë çdo sjellje të papranueshme priten që të binden menjëherë. Pjesëmarrësit të cilët nuk zbatojnë këtë Kod të Mirësjelljes mund të përjashtohen nga hapësira dhe/ose do iu ndalohet pjesëmarrja në aktivitete të ardhshme.
Pjesëmarrësit të cilëve do t’u kërkohet të ndalojnë çdo sjellje të papranueshme priten që të binden menjëherë. Pjesëmarrësit të cilët nuk zbatojnë këtë Kod të Mirësjelljes mund të përjashtohen nga hapësira dhe/ose do iu ndalohet pjesëmarrja në aktivitete të ardhshme.
</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
618

edits