Difference between revisions of "Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017"

Line 210: Line 210:
** Privatesia eshte kusht ne kohet qe jemi. Ne do te bejme te pamunduren qe cdo e dhene dhe cdo informacion sensitiv do te ruhet me ssl te verifukuar dhe jo si ssl e tatime tirane apo app.gov.al qe jan ssl 7$.
** Privatesia eshte kusht ne kohet qe jemi. Ne do te bejme te pamunduren qe cdo e dhene dhe cdo informacion sensitiv do te ruhet me ssl te verifukuar dhe jo si ssl e tatime tirane apo app.gov.al qe jan ssl 7$.
* Planifikoni që institucionet arsimore publike të edukojnë të rinjtë me praktika mbrojtjeje kundër përgjimit masiv duke i përfshirë këto dije në kurrikula?
* Planifikoni që institucionet arsimore publike të edukojnë të rinjtë me praktika mbrojtjeje kundër përgjimit masiv duke i përfshirë këto dije në kurrikula?
** Patjeter ruajtjae privatesise do duhet te filloje qe ne moshen 10 vjec mosha ne te cilen femijet dhe te rinjt gjenerojn content.  
** Patjeter ruajtja pe privatesise do duhet te filloje qe ne moshen 10 vjec mosha ne te cilen femijet dhe te rinjt gjenerojn content.  


'''7. Liria e Panoramës'''
'''7. Liria e Panoramës'''
800

edits