Difference between revisions of "Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017"

m
Redaktova tekstin.
m (Shtova informacion në tabela)
m (Redaktova tekstin.)
Line 82: Line 82:
! Emri i subjektit politik !! Posta elektronike !! Lideri politik !! Statusi
! Emri i subjektit politik !! Posta elektronike !! Lideri politik !! Statusi
|-
|-
| Lëvizja Socialiste për Integrim || info@lsi.al || Petrit Vasili ||       
| Lëvizja Socialiste për Integrim || info (at) lsi.al || Petrit Vasili ||       
|-
|-
| Partia Socialiste e Shqipërisë ||  || Edi Rama  ||
| Partia Socialiste e Shqipërisë ||  || Edi Rama  ||
Line 88: Line 88:
| Partia Kristian Demokrate ||  || Dhimitër Muslia ||
| Partia Kristian Demokrate ||  || Dhimitër Muslia ||
|-  
|-  
| Sfida për Shqipërinë || info@sfidapershqiperine.com || Hektor Ruci ||   
| Sfida për Shqipërinë || info (at) sfidapershqiperine.com || Hektor Ruci ||   
|-  
|-  
| Partia Republikane Shqiptare || info@prsh.al || Fatmir Mediu ||
| Partia Republikane Shqiptare || info (at) prsh.al || Fatmir Mediu ||
|-
|-
| Partia Demokratike || info@pd.al || Lulzim Basha ||
| Partia Demokratike || info (at) pd.al || Lulzim Basha ||
|-  
|-  
| Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar || info@pbdksh.al || Eduard Ndocaj ||
| Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar || info (at) pbdksh.al || Eduard Ndocaj ||
|-
|-
| Partia Aleanca Demokristiane || aleancademokristiane@gmail.com || Zef Bushati ||
| Partia Aleanca Demokristiane || aleancademokristiane (at) gmail.com || Zef Bushati ||
|-  
|-  
| Partia Socialdemokrate ||  || Skënder Gjinushi ||
| Partia Socialdemokrate ||  || Skënder Gjinushi ||
Line 102: Line 102:
| Aleanca Demokratike ||  || Eduart Abazi ||
| Aleanca Demokratike ||  || Eduart Abazi ||
|-  
|-  
| Fryma e re Demokratike || info@frd.al || Bamir Topi ||
| Fryma e re Demokratike || info (at) frd.al || Bamir Topi ||
|-
|-
| Partia Demokracia Sociale ||  || Paskal Milo ||
| Partia Demokracia Sociale ||  || Paskal Milo ||
|-  
|-  
| Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet || info@pdiu.al || Shpëtim Idrizi ||
| Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet || info (at) pdiu.al || Shpëtim Idrizi ||
|-
|-
| Aleanca Arbnore Kombëtare ||  || Gjet Ndoj ||
| Aleanca Arbnore Kombëtare ||  || Gjet Ndoj ||
All, Bureaucrats, Administrators, translator
736

edits