Difference between revisions of "OSCAL/Hapësira e medias"

no edit summary
(Krijoi faqen me "== Mbulimi mediatik == * http://businessmag.al/ditet-kalojne-shpejt-oscal-2017-eshte-duke-ardhur/ * http://businessmag.al/nafie-shehu-oscal-e-hapur-per-te-gjithe-ata-qe-duan-te-...")
 
Line 9: Line 9:
* https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
== Mbulimi në rrjete sociale ==
* Për promovimin e aktivitetit u krijua event në Facebook [https://www.facebook.com/events/342077396171268/ facebook.com/events/342077396171268]
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]
41

edits