Difference between revisions of "Maptime Tirana 2"

m
no edit summary
m (Shtova më shumë informacione për eventin)
m
Line 1: Line 1:
'''Përshkrimi'''<br />
'''Përshkrimi'''<br />
Mbledhja e dytë e chapter-it të Maptime Tirana. Këtë radhë do të flasim se si të marim të dhëna nga OpenStreetMap dhe ti përodrim në QGIS.
Mbledhja e dytë e chapter-it të Maptime Tirana. Këtë radhë do të flasim se si të marim të dhëna nga OpenStreetMap dhe ti përdorim në QGIS.


== Detaje ==
== Detaje ==
All, Bureaucrats, Administrators, translator
726

edits