Difference between revisions of "Projekte"

shtova nderlidhje per Mozilla Firefox
m
(shtova nderlidhje per Mozilla Firefox)
Line 3: Line 3:
Cdo projekt rreth teknologjive me kodburim të lirë dhe të hapur si dhe rreth privatësisë dhe:
Cdo projekt rreth teknologjive me kodburim të lirë dhe të hapur si dhe rreth privatësisë dhe:
* Grupi i punës rreth [[Wikipedia]] (shembulli më i mirë i ndarjes së dijes së hapur);  
* Grupi i punës rreth [[Wikipedia]] (shembulli më i mirë i ndarjes së dijes së hapur);  
* Grupi i punës rreth Mozilla Firefox (shfletuesi që respekton privatësinë tënde);
* Grupi i punës rreth [[Mozilla Firefox]] (shfletuesi që respekton privatësinë tënde);
* [[Grupi i punës rreth OpenStreetMap]] (platforma me të dhëna gjeohapsinore të hapura që nuk të përgjon);
* [[Grupi i punës rreth OpenStreetMap]] (platforma me të dhëna gjeohapsinore të hapura që nuk të përgjon);
* Grupi i punës rreth [[LibreOffice]] (platforma më e plotë me kodburim të hapur për të shkruar, prezantuar dhe përllogaritur);
* Grupi i punës rreth [[LibreOffice]] (platforma më e plotë me kodburim të hapur për të shkruar, prezantuar dhe përllogaritur);
800

edits