Difference between revisions of "OSCAL"

155 bytes added ,  5 years ago
shtova material
(krijova faqen)
 
(shtova material)
Line 1: Line 1:
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.  
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.  
== Edicionet ==
* [[OSCAL 2017]]
* [[OSCAL 2016]]
* [[OSCAL 2015]]
* [[OSCAL 2014]]
== Vegla =
* osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciual nga Anxhelo)


== Ndërlidhje ==  
== Ndërlidhje ==  
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]
800

edits