Search results

Jump to navigation Jump to search
 • ** Adding Wikipeda articles of Syros in OpenStreetMap workshop - hosted by Sidorela Uku; ** Geolocation of Syros buildings in Wikidata - Sidorela Uku;
  12 KB (1,758 words) - 12:00, 31 August 2017
 • ** [[Përdoruesi:Sidorela|Sidorela Uku]]
  1 KB (151 words) - 18:00, 21 February 2020
 • *Sidorela Uku ...don se nuk mund ta beje te gjithen vetem, duhen min 2 persona ne cdo kohe, Sidorela dhe Anisa do ndihmojne me kete.
  5 KB (786 words) - 21:50, 12 September 2017
 • ** [[Përdoruesi:Sidorela|Sidorela Uku]]
  1 KB (153 words) - 15:13, 11 July 2017
 • ** [[Përdoruesi:Sidorela|Sidorela Uku]]
  1 KB (150 words) - 21:26, 18 September 2017
 • * Sidorela Uku * 15.11.2017 - Prezantim i shkurtër në skype nga Sidorela për komunitetin e OSM Albania në kuadër të OSMGeoWeek të organizuar ng
  4 KB (531 words) - 19:15, 4 November 2019
 • * [[User:Sidorela|Sidorela Uku]]
  3 KB (432 words) - 22:35, 5 January 2019
 • * [[Përdoruesi:Sidorela|Sidorela Uku]]
  663 bytes (84 words) - 20:07, 8 April 2018
 • -# Writing new Gemfile to /home/sidorela/github/themetest/Gemfile
  5 KB (885 words) - 17:49, 21 November 2017
 • * Sidorela Uku
  5 KB (849 words) - 15:27, 25 November 2019
 • * progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
  1 KB (160 words) - 15:03, 22 November 2017
 • *Sidorela Uku
  382 bytes (47 words) - 13:51, 15 February 2020
 • ...h and Well - Being". Grupi i përbërë prej dy personash (Anxhelo Lushka dhe Sidorela Uku) punuan mbi krijimin e një plaforme online e cila përdor OpenStreetMa
  6 KB (1,149 words) - 11:08, 30 July 2017
 • | 14.00 - 14.30 || Programming in Linux, editors and tools - Sidorela Uku || KISS with Linux - Edmond Cukalla
  6 KB (807 words) - 20:04, 14 April 2017
 • * [https://en.wikipedia.org/wiki/User:Sido_uku Sidorela]
  3 KB (459 words) - 11:53, 12 July 2017
 • * Sidorela Uku
  2 KB (289 words) - 14:11, 17 December 2017
 • * Sidorela Uku
  2 KB (310 words) - 19:54, 8 January 2018
 • * progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
  1 KB (231 words) - 08:54, 30 January 2018
 • * ramë dakort që Sidorela do merret me website dhe Github (strukturim) ndërsa Mariana do angazhohet
  2 KB (258 words) - 17:12, 18 October 2017
 • *Sidorela Uku
  3 KB (402 words) - 09:37, 9 November 2019

View (previous 20 | next 20) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)