Search results

Jump to navigation Jump to search
 • ...45 || Introduction to Fedora Project and how to be part of the community - Mariana Balla || Linux Installfest - Anxhelo Lushka * [[User:Mariana|Mariana Balla]]
  6 KB (807 words) - 20:04, 14 April 2017
 • ...deri më tani apo dhe më shumë informacione rreth komunitetit do të merret Mariana. Ndërsa Silva shprehu dëshirën të merrej me artikullin e OSCAL në Fedo
  4 KB (666 words) - 19:54, 13 June 2017
 • ** [[Përdoruesi:Mariana|Mariana Balla]]
  1 KB (155 words) - 16:47, 22 March 2021
 • * [[Special:MyLanguage/Përdoruesi:Mariana|Mariana Balla]]
  4 KB (473 words) - 13:35, 20 May 2020
 • ** [[Përdoruesi:Mariana|Mariana Balla]]
  1 KB (141 words) - 09:35, 20 May 2020
 • ** [[Përdoruesi:Mariana|Mariana Balla]]
  1 KB (143 words) - 09:33, 20 May 2020
 • | Mariana Balla - 'Wikimedia dhe nënprojektet e saj' | Mariana Balla - 'Licensat e hapura dhe domeini publik'
  2 KB (355 words) - 21:25, 4 December 2018
 • * informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla); * Mariana Balla
  1 KB (231 words) - 08:54, 30 January 2018
 • * informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla); * Mariana Balla
  1 KB (160 words) - 15:03, 22 November 2017
 • ...m dhe çfarë e bëri atë të ketë dëshirën të përfshihet akoma edhe më shumë. Mariana,e cila aktualisht është në proces për t'u bërë ambasadore, tregoi pse
  4 KB (719 words) - 17:52, 6 September 2017
 • *Mariana Balla
  481 bytes (73 words) - 19:58, 28 October 2017
 • * Mariana Balla
  1 KB (262 words) - 20:49, 8 January 2018
 • * Mariana Balla;
  2 KB (249 words) - 22:49, 19 December 2017
 • * Mariana Balla
  985 bytes (151 words) - 17:01, 1 January 2018
 • * Mariana Balla
  1,015 bytes (152 words) - 11:34, 19 February 2018
 • # Mariana Balla
  979 bytes (119 words) - 09:00, 21 May 2018
 • | '''Mariana Balla''' <br> ''Privacy aware and city navigation with CityZen app''
  9 KB (1,047 words) - 09:02, 21 May 2018
 • * Mariana Balla
  1 KB (208 words) - 20:28, 21 June 2018
 • * Mariana Balla
  1 KB (162 words) - 09:55, 24 September 2019
 • *Mariana Balla
  3 KB (402 words) - 09:37, 9 November 2019

View (previous 20 | next 20) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)