Search results

Jump to navigation Jump to search
 • ...sic library] - [[User:Jflory7|Justin W. Flory]] || Translation of Fedora - Anxhela Hyseni * Anxhela Hyseni
  6 KB (807 words) - 20:04, 14 April 2017
 • ** [[Përdoruesi:Anxhela|Anxhela Hyseni]]
  1 KB (143 words) - 09:33, 20 May 2020
 • ** [[Përdoruesi:Anxhela|Anxhela Hyseni]]
  1 KB (170 words) - 10:44, 19 November 2021
 • ** [[Përdoruesi:Anxhela|Anxhela Hyseni]]
  1 KB (150 words) - 10:50, 19 November 2021
 • ...anizohet eventi i rradhës Fedora me dy ambasadoret e reja, Ajkuna Mujo dhe Anxhela Hyseni , FLS #7, më datën 26 Tetor, në orën 16:00. Ky event do të orga
  1 KB (179 words) - 10:55, 6 August 2017
 • ...do të mirëpresi Ambasadorët e rinj të Fedora në Shqipëri, Ajkuna Mujo dhe Anxhela Hyseni për të diskutuar me komunitetin planet për [https://www.facebook.
  1,021 bytes (168 words) - 10:58, 6 August 2017