Search results

Jump to navigation Jump to search
 • | 11.45 - 12.00 || Women in Linux - Ajkuna Mujo || Linux Installfest - Anxhelo Lushka | 12.00 - 12.15 || Women in Linux - Ajkuna Mujo || How to Build a Twitter-Bot on Linux - Dashamir Hoxha
  6 KB (807 words) - 20:04, 14 April 2017
 • ** [[Përdoruesi:Ajkuna|Ajkuna Mujo]]
  1 KB (143 words) - 09:33, 20 May 2020
 • ** [[Përdoruesi:Ajkuna|Ajkuna Mujo]]
  1 KB (150 words) - 10:50, 19 November 2021
 • ** [[Përdoruesi:Ajkuna|Ajkuna Mujo]]
  1 KB (174 words) - 16:47, 5 May 2022
 • ...këtë arsye, organizohet eventi i rradhës Fedora me dy ambasadoret e reja, Ajkuna Mujo dhe Anxhela Hyseni , FLS #7, më datën 26 Tetor, në orën 16:00. Ky
  1 KB (179 words) - 10:55, 6 August 2017
 • ...or nga Greqia që do të mirëpresi Ambasadorët e rinj të Fedora në Shqipëri, Ajkuna Mujo dhe Anxhela Hyseni për të diskutuar me komunitetin planet për [http
  1,021 bytes (168 words) - 10:58, 6 August 2017