Difference between revisions of "Sisteme GIS"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (shtova nderlidhje tek OpenStreetMap)
m (shtova nderlidhje rreth onosm.org)
Line 1: Line 1:
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Platforma dhe projekte me interes:
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Platforma dhe projekte me interes:
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
* [https://hotosm.org/ www.hotosm.org]
+
* [https://hotosm.org/ www.hotosm.org] Humanitarian Open Street Map
 +
* [https://onosm.org/ www.onosm.org] Shërbim i bazuar në OSM për shtimin dhe gjetjen e bizneseve në mënyrë të lehtë.

Revision as of 12:18, 27 February 2017

Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Platforma dhe projekte me interes: