Difference between revisions of "Sisteme GIS"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (shtova projektin HOT OSM)
m (shtova nderlidhje tek OpenStreetMap)
Line 1: Line 1:
Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Platforma dhe projekte me interes:
+
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Platforma dhe projekte me interes:
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
 
* [https://hotosm.org/ www.hotosm.org]
 
* [https://hotosm.org/ www.hotosm.org]

Revision as of 10:13, 24 February 2017

Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Platforma dhe projekte me interes: