Difference between revisions of "Sisteme GIS"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova OpenStreetCam)
(shtova nderlidhje me learnosm.org)
Line 1: Line 1:
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Platforma dhe projekte me interes:
+
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/
 +
 
 +
 
 +
Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur:
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
 
* [https://hotosm.org/ www.hotosm.org] Humanitarian Open Street Map
 
* [https://hotosm.org/ www.hotosm.org] Humanitarian Open Street Map

Revision as of 20:35, 1 April 2017

Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/


Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur:

  • www.mapswipe.org
  • www.hotosm.org Humanitarian Open Street Map
  • www.onosm.org Shërbim i bazuar në OSM për shtimin dhe gjetjen e bizneseve në mënyrë të lehtë.
  • www.mapillary.com aplikacion pajisjet mobile i përafërt me Google Street Images, por që i publikon fotot që krijohen nga përdoruesit e aplikacionit në licensë Creative Commons.
  • www.openstreetcam.org Aplikacion i përafërt me Mapillary