Difference between revisions of "Sisteme GIS"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(marked for translation)
(Marked this version for translation)
 
Line 1: Line 1:
 
<translate>
 
<translate>
 +
<!--T:1-->
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/
  
  
 +
<!--T:2-->
 
Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur:
 
Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur:
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]

Latest revision as of 15:24, 11 July 2017

Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/


Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur: