Difference between revisions of "Sisteme GIS"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova ownmaps)
(Marked this version for translation)
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
 +
<translate>
 +
<!--T:1-->
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/
  
  
 +
<!--T:2-->
 
Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur:
 
Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur:
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
 
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
Line 9: Line 12:
 
* [http://www.openstreetcam.org/ www.openstreetcam.org] Aplikacion i përafërt me Mapillary;
 
* [http://www.openstreetcam.org/ www.openstreetcam.org] Aplikacion i përafërt me Mapillary;
 
* https://yourownmaps.com/ harta te printuara me dizajn interesant bazuar në OSM.
 
* https://yourownmaps.com/ harta te printuara me dizajn interesant bazuar në OSM.
 +
</translate>

Latest revision as of 15:24, 11 July 2017

Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/


Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur: