Difference between revisions of "Sisteme GIS"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova ownmaps)
(marked for translation)
Line 1: Line 1:
 +
<translate>
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/
 
Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/
  
Line 9: Line 10:
 
* [http://www.openstreetcam.org/ www.openstreetcam.org] Aplikacion i përafërt me Mapillary;
 
* [http://www.openstreetcam.org/ www.openstreetcam.org] Aplikacion i përafërt me Mapillary;
 
* https://yourownmaps.com/ harta te printuara me dizajn interesant bazuar në OSM.
 
* https://yourownmaps.com/ harta te printuara me dizajn interesant bazuar në OSM.
 +
</translate>

Revision as of 15:23, 11 July 2017

Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/


Platforma dhe projekte me interes ne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur: