Si të përdor wikin?

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 17:55, 7 March 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Si fillim, përgëzime për pozitivitetin për të kontribuar në Wiki të Open Labs pavarësisht se nuk ke asnjë përfitim në qoftë se e bën. Të gjithë do thonin: kapitalizmi 0 - kolektivizmi 1. Nejse, këtu janë hapat për të përdorur platformën wiki të komunitetit: - dërgo një mesazh duke iu derjtuar Borisit në mailing list të Open Labs; - prit përgjigje me username dhe fjalëkalim.

Shënim: për momentin vetëm anëtarët e Open Labs mund të krijojnë llogari.