Shënimet e takimit 3.06.2017

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Takimi i anëtarëve dt 3.06.2017


Anëtarët prezentë

Temat e propozuara për diskutime

  • Krijim i chapter i Wikimedia me infrastrukturën ligjore dhe jo vetëm të Open Labs.