Difference between revisions of "Shënimet e takimit 3.06.2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Temat e propozuara për diskutime: shtova 5vjetorin ne axhende si tematike qe duhet biseduar,)
Line 6: Line 6:
  
 
== Temat e propozuara për diskutime ==
 
== Temat e propozuara për diskutime ==
* Eikipedia: Krijim i chapter i Wikimedia me infrastrukturën ligjore dhe jo vetëm të Open Labs.
+
* Wikipedia: Krijim i chapter i Wikimedia me infrastrukturën ligjore dhe jo vetëm të Open Labs.
 
* Dokumentim dhe arkivim: Ndryshimet që do ndodhin me website e Open Labs dhe se si do të procedohet me dokumentimin/fotot e eventeve që do të zhvillohen.
 
* Dokumentim dhe arkivim: Ndryshimet që do ndodhin me website e Open Labs dhe se si do të procedohet me dokumentimin/fotot e eventeve që do të zhvillohen.
 
* Projekte me adminsitratën dhe institucione: përditësim rreth aktiviteteve të fundit dhe projekteve që janë iniciuar;
 
* Projekte me adminsitratën dhe institucione: përditësim rreth aktiviteteve të fundit dhe projekteve që janë iniciuar;
 
* NDA: na duhet Non Disclosure Agreement për cështje sensitive?;
 
* NDA: na duhet Non Disclosure Agreement për cështje sensitive?;
 +
* Festimet e 5 vjetorit të Open Labs;

Revision as of 09:21, 27 May 2017

Takimi i anëtarëve dt 3.06.2017


Anëtarët prezentë

Temat e propozuara për diskutime

  • Wikipedia: Krijim i chapter i Wikimedia me infrastrukturën ligjore dhe jo vetëm të Open Labs.
  • Dokumentim dhe arkivim: Ndryshimet që do ndodhin me website e Open Labs dhe se si do të procedohet me dokumentimin/fotot e eventeve që do të zhvillohen.
  • Projekte me adminsitratën dhe institucione: përditësim rreth aktiviteteve të fundit dhe projekteve që janë iniciuar;
  • NDA: na duhet Non Disclosure Agreement për cështje sensitive?;
  • Festimet e 5 vjetorit të Open Labs;