Difference between revisions of "Shënimet e takimit 3.06.2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
Line 6: Line 6:
  
 
== Temat e propozuara për diskutime ==
 
== Temat e propozuara për diskutime ==
 +
* Krijim i chapter i Wikimedia me infrastrukturën ligjore dhe jo vetëm të Open Labs.

Revision as of 15:15, 24 May 2017

Takimi i anëtarëve dt 3.06.2017


Anëtarët prezentë

Temat e propozuara për diskutime

  • Krijim i chapter i Wikimedia me infrastrukturën ligjore dhe jo vetëm të Open Labs.