Difference between revisions of "Shënimet e takimit 3.06.2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Anëtarët prezentë: shtpja pjesemarrjen)
 
Line 4: Line 4:
 
== Anëtarët prezentë ==
 
== Anëtarët prezentë ==
 
[https://wiki.openlabs.cc/faqja/P%C3%ABrdoruesi:Rskikuli Rskikuli],
 
[https://wiki.openlabs.cc/faqja/P%C3%ABrdoruesi:Rskikuli Rskikuli],
 +
[https://wiki.openlabs.cc/faqja/P%C3%ABrdoruesi:Silva Silva],
  
 
== Temat e propozuara për diskutime ==
 
== Temat e propozuara për diskutime ==

Latest revision as of 19:33, 3 June 2017

Takimi i anëtarëve dt 3.06.2017


Anëtarët prezentë

Rskikuli, Silva,

Temat e propozuara për diskutime

 • Wikipedia: Krijim i chapter i Wikimedia me infrastrukturën ligjore dhe jo vetëm të Open Labs.
 • Dokumentim dhe arkivim: Ndryshimet që do ndodhin me website e Open Labs dhe se si do të procedohet me dokumentimin/fotot e eventeve që do të zhvillohen.
 • Projekte me adminsitratën dhe institucione: përditësim rreth aktiviteteve të fundit dhe projekteve që janë iniciuar;
 • NDA: na duhet Non Disclosure Agreement për cështje sensitive?;
 • Festimet e 5 vjetorit të Open Labs;
 • Planifikimi për aktivitetet madhore deri më dhjetor 2017;
 • Statuti i ri - përditësime;
 • Procedurat financiare - si bëhen faturat dhe dokumentimi;
 • Mirëmbajtja e hackerspace;
 • Donacione in kind dhe financiare (kemi shumë kërkesa pas OSCAL) - do kemi bitcoin?;
 • Rinovimi per antaret jo aktiv
 • Cryptoparty nga Arjen, diskutim mbi organizimin