Rreth Nesh

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:18, 23 March 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuizimin e domeinit publik dhe licensave alternative të veprave kreative si Creative Commons.

Transparenca

Në vijim do publikohen kostot funksionale të Open Labs si dhe burimi i të ardhurave.

Viti 2017

Viti 2016