Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:48, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Në Open Labs prezantojmë Raspbery Pi workshop-in #0. Ky event është për persona që nuk kanë dije të mëparshme me Raspberry Pi.
Raspberry PI është kompjuter me madhësi sa një kartë krediti, i krijuar në Mbretërinë e Bashkuar nga Fondacioni Raspberry Pi. Fondacioni në fjalë ka qëllim stimulimin e mësimit të shkencave kompjuterike duke u fokusuar në shkolla dhe universitete.
Raspberry Pi nuk përfshin hard disk apo solid-state drive, por përdor një kartë SD. Fondacioni Raspberry Pi ka në plan të ofrojë dy versione, me çmime $25 dhe $35.

Detaje

  • Kur: 23 Nëntor 2013 @15:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit