Difference between revisions of "Public Money Public Code"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krivoja faqen)
 
Line 22: Line 22:
  
 
= Plani i veprimit =
 
= Plani i veprimit =
 +
Projekti fillon në XX dhe është planifikuar të mbarojë në XX
  
 +
== Parapërgatitje ==
 +
 +
 +
== fillimi i promovimit ==
 +
 +
 +
== kontakti i institucioneve ==
 +
 +
 +
== Vlerësimi i projektit ==
  
 
= Grupi i punës =
 
= Grupi i punës =

Revision as of 16:00, 22 February 2018

(informacion i përgjithshëm rreth fushatës)


Materiale promocionale

Website

  • (website i përgjithshëm)

Video

(link për video)

Swag

Lista e institucioneve që do kontaktohen

  • Emri i institucionit + kontakti. Statusi (i kontaktuar ose jo)
  • Emri i institucionit + kontakti. Statusi (i kontaktuar ose jo)
  • Emri i institucionit + kontakti. Statusi (i kontaktuar ose jo)

Letra që do i dërgohet institucioneve

  • vendos letrën në anglisht


Plani i veprimit

Projekti fillon në XX dhe është planifikuar të mbarojë në XX

Parapërgatitje

fillimi i promovimit

kontakti i institucioneve

Vlerësimi i projektit

Grupi i punës

  • Kristi Progri
  • Redon Skikuli

Aktivitete