Projektojmë: DEFCON the documentary

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 23:23, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

DEFCON Hacking Conference është konferenca më e madhe në botë në lidhje me kulturën e hacking, të mbajtur në Las Vegas, Nevada. Në vitin 2012 ajo u mbajt për herë të 20-të.
Një nga rregullat e rrepta të konferencës është mos lejimi i xhirimeve filmike, me të vetmin përjashtim Defcon 20, një grup xhirimesh pati akses të plotë dhe ekskluziv në konferencë.

Filmi ndjek katër ditët e konferencës, ngjarjet dhe njerëzit (të pranishmit dhe stafin), dhe mbulon historinë dhe filozofinë pas suksesit Defcon si një eksperiencë unike për të pranishmit.
Ndiqeni bashkë me në Open Labs të gjithë dokumentarin

Detaje

  • Kur: 5 Tetor 2013 @15:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit