Difference between revisions of "Projektet e Open Labs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Grupe pune FLOSS: krijova faqen e projektit per openSUSE)
 
Line 21: Line 21:
 
* [[CryptoParty]] Tirana;
 
* [[CryptoParty]] Tirana;
 
* CopyFest.
 
* CopyFest.
 +
* [[Protestat e studentëve dhjetor 2018]]

Latest revision as of 22:40, 10 December 2018

Në këtë faqe mund të gjeni listën e iniciativave, të grupeve të punës dhe aktiviteteve kryesore pranë Open Labs.

Projekte dhe iniciativa

Grupe pune FLOSS

  • Mozilla;
  • OpenStreetMap;
  • Nextcloud;
  • Fedora;
  • Debian;
  • openSUSE
  • Wikipedia;
  • LibreOffice.

Aktivitete