Difference between revisions of "Projektet e Open Labs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (→‎Aktivitete: shtova CryptoParty ne listen e aktiviteteve)
(→‎Grupe pune FLOSS: krijova faqen e projektit per openSUSE)
Line 12: Line 12:
 
* Fedora;
 
* Fedora;
 
* Debian;
 
* Debian;
 +
* [[openSUSE]]
 
* Wikipedia;
 
* Wikipedia;
 
* LibreOffice.
 
* LibreOffice.

Revision as of 23:24, 28 November 2018

Në këtë faqe mund të gjeni listën e iniciativave, të grupeve të punës dhe aktiviteteve kryesore pranë Open Labs.

Projekte dhe iniciativa

Grupe pune FLOSS

  • Mozilla;
  • OpenStreetMap;
  • Nextcloud;
  • Fedora;
  • Debian;
  • openSUSE
  • Wikipedia;
  • LibreOffice.

Aktivitete