Difference between revisions of "Projektet e Open Labs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (→‎Aktivitete: shtova CryptoParty ne listen e aktiviteteve)
Line 17: Line 17:
 
= Aktivitete =
 
= Aktivitete =
 
* [[OSCAL|Open Source Conference Albania]] (OSCAL);
 
* [[OSCAL|Open Source Conference Albania]] (OSCAL);
* Wiki Weekend Tirana.
+
* [[Wiki Weekend Tirana 2017|Wiki Weekend]] Tirana;
 +
* [[CryptoParty]] Tirana;
 +
* CopyFest.

Revision as of 12:38, 8 April 2018

Në këtë faqe mund të gjeni listën e iniciativave, të grupeve të punës dhe aktiviteteve kryesore pranë Open Labs.

Projekte dhe iniciativa

Grupe pune FLOSS

  • Mozilla;
  • OpenStreetMap;
  • Nextcloud;
  • Fedora;
  • Debian;
  • Wikipedia;
  • LibreOffice.

Aktivitete