Difference between revisions of "Projektet e Open Labs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
Line 6: Line 6:
 
* [[Migrimi i të dhënave të Bashkisë së Tiranës në OpenStreetMap|Gjeoportali me të dhëna të hapura të Tiranës]].
 
* [[Migrimi i të dhënave të Bashkisë së Tiranës në OpenStreetMap|Gjeoportali me të dhëna të hapura të Tiranës]].
  
= Platforma free libre open source=
+
= Grupe pune FLOSS =
 
* Mozilla;
 
* Mozilla;
 
* OpenStreetMap;
 
* OpenStreetMap;
Line 13: Line 13:
 
* Debian;
 
* Debian;
 
* Wikipedia;
 
* Wikipedia;
* LibreOffice
+
* LibreOffice.
 +
 
 +
= Aktivitete =
 +
* [[OSCAL|Open Source Conference Albania]] (OSCAL);
 +
* Wiki Weekend Tirana.

Revision as of 08:45, 23 February 2018

Në këtë faqe mund të gjeni listën e iniciativave, të grupeve të punës dhe aktiviteteve kryesore pranë Open Labs.

Projekte dhe iniciativa

Grupe pune FLOSS

  • Mozilla;
  • OpenStreetMap;
  • Nextcloud;
  • Fedora;
  • Debian;
  • Wikipedia;
  • LibreOffice.

Aktivitete