Difference between revisions of "Projektet e Open Labs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 3: Line 3:
 
= Projekte dhe iniciativa =  
 
= Projekte dhe iniciativa =  
 
* [[Public Money Public Code]];
 
* [[Public Money Public Code]];
* Migrim në Nextcloud i Bashkisë së Tiranës
+
* Migrim në Nextcloud i Bashkisë së Tiranës;
+
* Gjeoportali me të dhëna të hapura të Tiranës.
 
 
  
 
= Platforma free libre open source=
 
= Platforma free libre open source=

Revision as of 08:38, 23 February 2018

Në këtë faqe mund të gjeni listën e iniciativave dhe të grupeve të punës të pranë Open Labs.

Projekte dhe iniciativa

  • Public Money Public Code;
  • Migrim në Nextcloud i Bashkisë së Tiranës;
  • Gjeoportali me të dhëna të hapura të Tiranës.

Platforma free libre open source

  • Mozilla;
  • OpenStreetMap;
  • Nextcloud;
  • Fedora;
  • Debian;
  • Wikipedia;
  • LibreOffice