Difference between revisions of "Projektet e Open Labs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijova faqen)
 
Line 8: Line 8:
  
 
= Platforma free libre open source=
 
= Platforma free libre open source=
* Mozilla
+
* Mozilla;
* OpenStreetMap
+
* OpenStreetMap;
 +
* Nextcloud;
 +
* Fedora;
 +
* Debian;
 +
* Wikipedia;
 +
* LibreOffice

Revision as of 08:36, 23 February 2018

Në këtë faqe mund të gjeni listën e iniciativave dhe të grupeve të punës të pranë Open Labs.

Projekte dhe iniciativa


Platforma free libre open source

  • Mozilla;
  • OpenStreetMap;
  • Nextcloud;
  • Fedora;
  • Debian;
  • Wikipedia;
  • LibreOffice