Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:00, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Një prezantim nga Inva Veliu dhe Florian Tani rreth elementëve kryesorë të CMS open source Open Atrium. https://www.openatrium.com
Si gjithmonë prezantimi është i hapur për të gjithë.
Sillni dhe laptop në qoftë se keni.

Detaje

  • Kur: 7 Qershor 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit

Përditësim në website: https://legacy.openlabs.cc/sq/prezantim-i-platformes-menaxhimit-te-permbajtjes-open-atrium-cms/