Difference between revisions of "PhpList Bugsquash Party"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(permiresova strukturen)
m (adding myself →‎Organizatorët)
 
(4 intermediate revisions by one other user not shown)
Line 1: Line 1:
Dust your PHP skills off and get ready to have fun while ‘squashing bugs’ at an all day long lasting party.
+
Në Open Labs hackerspace, ditën e shtunë më 20 tetor do të zhvillohet phpList Bug Squash Party, një event për të eksperimentuar me gjuhën PHP në kodin mbi të cilin është themeluar një projekt prej vërteti. Është momenti për të rifreskuar njohuritë tuaja ne PHP dhe të bëheni gati për një festë të këndshme,jo vetëm kodimi, që zgjat gjatë gjithë ditës. Duke filluar që prej orës 10:00 paradite, ftojmë dhe mirëpresim në Open Labs këdo me pak njohuri në PHP ose dëshirën e mirë për të kontribuar në projekt të na bashkohet. phpList është një platformë me kod burim të hapur, e shkruar në PHP, që ofron shërbime email marketing. Gjatë eventit do të ndahet më tepër informacion mbi atë çka phpList bën dhe mënyra për të kontribuar në këtë projekt. Do të ketë një prezantim mbi instalimin e platformës dhe më pas do të eksperimentojmë me zgjidhjen e gabimeve në kodin burim. Nëpërmjet kësaj feste mund t’i vendosni njohuritë tuaja mbi PHP në praktikë dhe të përmirësoni aftësitë tuaja koduese në një projekt të vërtetë duke kontribuar gjithashtu në platformat open source. Një zhvillues programesh nuk mund t’i thotë jo kafes dhe snacksave, kodimit, stikersave dhe T-shirtsave që do të jepen për pjesëmarrësit aktivë 😉 . Çfarë po prisni?
On October 20th starting from 10:00 AM, Open Labs hackerspace will host the ‘phpList bug squash party’ that anyone with a bit of PHP knowledge or the good will to contribute would be able, invited and welcome to join. During the event information on what phpList exactly does and ways to contribute to the project will be shared. An install fest will also take place and after that, the cherry on top: experiment on solving real code issues on a real big project. Put your skills into practice and better yourself with the power of open source. A future developer is not able to say no to coffee & snacks, code & bugs and stickers & T-shirts ;) . What are you waiting for?
 
  
 
== Rreth phpList ==  
 
== Rreth phpList ==  
 
PhpList is an open source email marketing platform written in PHP that is designed for the dissemination of information, such as newsletters, news, advertising to list of subscribers.
 
PhpList is an open source email marketing platform written in PHP that is designed for the dissemination of information, such as newsletters, news, advertising to list of subscribers.
 
== Pjesëmarrësit ==
 
 
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
 
+
* Kur: 20.10.2019 @ 10.00;
When? Saturday 20th October 2018 @ 10.00
+
* Ku: Open Labs Hackerspace.
Where? Open Labs Hackerspace
 
Who? You, us and phpList.
 
Why? Experiment with some issues on a big project.
 
How? Your laptop, the good will and some php knowledge.
 
 
 
* Kur: 20.10.2019;
 
* Ku: Oficina, Rruga "Asim Vokshi" pranë "Harry T. Fultz" Tiranë, Albania.
 
 
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
 
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
+
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme. You will need your laptop, the good will and some php knowledge.
 
 
=== Prezantime ===
 
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
 
* TBA
 
* TBA
  
=== Shënime ===
+
== Shënime dhe ndërlidhje ==
 +
* https://www.phplist.com/
  
 +
 +
== Pjesëmarrësit ==
 +
 +
=== Prezantime ===
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
*  
+
* Suela Palushi
 +
* Marinela Gogo
 +
* Xheni Myrtaj
 +
 
 
== Media ==
 
== Media ==
 
* Deklarata për shtyp: do shtohet se shpejti  
 
* Deklarata për shtyp: do shtohet se shpejti  
  
=== Mbulimi mediatik ===
+
== Mbulimi mediatik ==
 
 
  
 
== Materialet promocionale ==
 
== Materialet promocionale ==

Latest revision as of 18:39, 20 October 2018

Në Open Labs hackerspace, ditën e shtunë më 20 tetor do të zhvillohet phpList Bug Squash Party, një event për të eksperimentuar me gjuhën PHP në kodin mbi të cilin është themeluar një projekt prej vërteti. Është momenti për të rifreskuar njohuritë tuaja ne PHP dhe të bëheni gati për një festë të këndshme,jo vetëm kodimi, që zgjat gjatë gjithë ditës. Duke filluar që prej orës 10:00 paradite, ftojmë dhe mirëpresim në Open Labs këdo me pak njohuri në PHP ose dëshirën e mirë për të kontribuar në projekt të na bashkohet. phpList është një platformë me kod burim të hapur, e shkruar në PHP, që ofron shërbime email marketing. Gjatë eventit do të ndahet më tepër informacion mbi atë çka phpList bën dhe mënyra për të kontribuar në këtë projekt. Do të ketë një prezantim mbi instalimin e platformës dhe më pas do të eksperimentojmë me zgjidhjen e gabimeve në kodin burim. Nëpërmjet kësaj feste mund t’i vendosni njohuritë tuaja mbi PHP në praktikë dhe të përmirësoni aftësitë tuaja koduese në një projekt të vërtetë duke kontribuar gjithashtu në platformat open source. Një zhvillues programesh nuk mund t’i thotë jo kafes dhe snacksave, kodimit, stikersave dhe T-shirtsave që do të jepen për pjesëmarrësit aktivë 😉 . Çfarë po prisni?

Rreth phpList

PhpList is an open source email marketing platform written in PHP that is designed for the dissemination of information, such as newsletters, news, advertising to list of subscribers.

Detaje

 • Kur: 20.10.2019 @ 10.00;
 • Ku: Open Labs Hackerspace.
 • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme. You will need your laptop, the good will and some php knowledge.

Axhenda

 • TBA

Shënime dhe ndërlidhje


Pjesëmarrësit

Prezantime

Organizatorët

 • Suela Palushi
 • Marinela Gogo
 • Xheni Myrtaj

Media

 • Deklarata për shtyp: do shtohet se shpejti

Mbulimi mediatik

Materialet promocionale

 • Posteri do publikohet së shpejti në Github.

Raport i aktivitetit