Difference between revisions of "Pastrimi"

Jump to navigation Jump to search
(Marked this version for translation)
(perditesova faqen)
Line 2: Line 2:
<translate>
<translate>
<!--T:1-->
<!--T:1-->
Ja disa gjëra për të bërë kur pastrojmë Open Labs në rast se bëhet rrëmujë ose kur kemi një event.
Anëtarët e Open Labs hackerspace janë ata që kanë përgjegjësinë për mbajtjen pastër të ambientit, bazuar dhe në vendimin e anëtarëve të Open Labs gjatë Janarit 2019. Megjithatë do e vlerësonim në qoftë se cdo vizitor apo person që e përdor ambientin në një mënyrë apo tjetrën të kontribuojë në mirëmbajtjen e hackerspace. Megjithëse janë gjëra që nvnkuptohen, ja disa gjëra për të bërë kur pastrojmë Open Labs në rast se bëhet rrëmujë ose kur kemi një aktivitet.


== Hidhni Mbeturinat == <!--T:2-->
== Hidhni Mbeturinat == <!--T:2-->
Line 33: Line 33:
** Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.
** Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.
</translate>
</translate>
'''
Mos harro:''' kur mbaron vizitën tënde në hackerspace fik dritat, sigurohu që e ke mbyllur mirë derën dhe shëno në [https://t.me/OpenLabs grupin publik në Telegram] që hackerspace është tashmë mbyllur.