Difference between revisions of "Pastrimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Imported from prnhs)
 
(typo)
Line 27: Line 27:


* Pastro tavolinat e punës së projekteve dhe mjeteve
* Pastro tavolinat e punës së projekteve dhe mjeteve
** Kthehe mjetet në vendet e tyre në rafte.
** Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.
</translate>
</translate>

Revision as of 14:27, 22 July 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Ja disa gjëra për të bërë kur pastrojmë Open Labs në rast se bëhet rrëmujë ose kur kemi një event.

Hidhni Mbeturinat

Ka një kosh për mbeturinat pranë frigoriferit. Hidhi aty të gjitha mbeturinat. Nëse koshi mbushet plotë, merr qesen e zezë dhe hidhe ke koshat e mbeturinave pranë Bar Panorama. Më pas vendos një qese të zezë të cilat mund ti gjesh në tualet.

Hapësira ​​

Zonat duhet të jenë te pastërta dhe të organizuara. Merr mbeturinat mbi tavolina ose hidhi në kosh, pastro tavolinat dhe dyshemenë nëse është e nevojshme.
Të lutem ki kujdes kabllat elektrikë kur lan dyshemenë.

  • Dhoma e ndejës ku janë kolltukët.

Kuzhina

  • Pastro gotat dhe filxhanet

Tualeti

  • Fshi & pastro dyshemenë
  • Laje lavamanin
  • Vendos sapun të ri nëse ska
  • Laje tualetin.

Tavolinat e punës

  • Pastro tavolinat e punës së projekteve dhe mjeteve
    • Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.