Difference between revisions of "Parimet SOLID & Hyrje në UX"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqe te re)
 
Line 15: Line 15:


== Axhenda ==
== Axhenda ==
* 18:00 - Regjistrimi
* 18:20 - Një prezantim i shkurtcër me “remote work”
* 18:40 - Parimet S.O.L.I.D në arkitekturën software
* 19:30 - Coffee Break
* 19:50 - Hyrje në UX
* 20:30 - Prezantim mes Pjesëmarrësve


== Ndërlidhje ==
== Ndërlidhje ==

Revision as of 12:32, 19 September 2018

Përshkrimi

1. Parimet S.O.L.I.D në arkitekturën software a. Ky workshop i dedikohet më shumë zhvilluesve software b. Ky workshop do të ndihmojë dhe prezantojë pjesmarrësit me metodat që duhen përdorur për të ndërtuar një software që mund të mirëmbahet lehtësisht dhe gjithashtu të jetë lehtësisht i zgjerueshëm.

2. Hyrje në UX (User Experience Design)

Detaje

 • Kur: 24.10.2018 @ 18.00;
 • Ku: Open Labs hackerspace Tiranë, Albania.
 • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: Po (mund të përdorni një laptop nga Hackerspace);
 • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth open hardware: Jo detyrimisht;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: Jo.

Axhenda

 • 18:00 - Regjistrimi
 • 18:20 - Një prezantim i shkurtcër me “remote work”
 • 18:40 - Parimet S.O.L.I.D në arkitekturën software
 • 19:30 - Coffee Break
 • 19:50 - Hyrje në UX
 • 20:30 - Prezantim mes Pjesëmarrësve

Ndërlidhje

https://forum.openlabs.cc/t/propozim-per-workshop/1376/6

Organizatorët