Difference between revisions of "Parimet SOLID & Hyrje në UX"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
== Përshkrimi ==
== Përshkrimi ==


# 1. Parimet S.O.L.I.D në arkitekturën software
# Parimet S.O.L.I.D në arkitekturën software


* Ky workshop i dedikohet më shumë zhvilluesve software
* Ky workshop i dedikohet më shumë zhvilluesve software
* Ky workshop do të ndihmojë dhe prezantojë pjesmarrësit me metodat që duhen përdorur për të ndërtuar një software që mund të mirëmbahet lehtësisht dhe gjithashtu të jetë lehtësisht i zgjerueshëm.
* Ky workshop do të ndihmojë dhe prezantojë pjesmarrësit me metodat që duhen përdorur për të ndërtuar një software që mund të mirëmbahet lehtësisht dhe gjithashtu të jetë lehtësisht i zgjerueshëm.


# 2. Hyrje në UX (User Experience Design)
# Hyrje në UX (User Experience Design)


== Detaje ==
== Detaje ==

Revision as of 12:33, 19 September 2018

Përshkrimi

 1. Parimet S.O.L.I.D në arkitekturën software
 • Ky workshop i dedikohet më shumë zhvilluesve software
 • Ky workshop do të ndihmojë dhe prezantojë pjesmarrësit me metodat që duhen përdorur për të ndërtuar një software që mund të mirëmbahet lehtësisht dhe gjithashtu të jetë lehtësisht i zgjerueshëm.
 1. Hyrje në UX (User Experience Design)

Detaje

 • Kur: 24.10.2018 @ 18.00;
 • Ku: Open Labs hackerspace Tiranë, Albania.
 • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: Po (mund të përdorni një laptop nga Hackerspace);
 • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth open hardware: Jo detyrimisht;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: Jo.

Axhenda

 • 18:00 - Regjistrimi
 • 18:20 - Një prezantim i shkurtcër me “remote work”
 • 18:40 - Parimet S.O.L.I.D në arkitekturën software
 • 19:30 - Coffee Break
 • 19:50 - Hyrje në UX
 • 20:30 - Prezantim mes Pjesëmarrësve

Ndërlidhje

https://forum.openlabs.cc/t/propozim-per-workshop/1376/6

Organizatorët